Xtenzi Автомобил Полнач за Сириус XM Radio 5V DC автомобил Полнач Адаптер за Напојување
Свеж

Xtenzi Автомобил Полнач за Сириус XM Radio 5V DC автомобил Полнач Адаптер за Напојување

DEN 359.76

Достапно е за нарачката

Xtenzi Автомобил Адаптер за Полнач за Сириус XM за Радио Уреди кој работи со многу СИРИУС и XM Satellite Радија.Светлината во тежина и со тешки-должност кабел-жица.Текст : 12 V-24 V DC,Излез : 5 V, 1500m A.Се изгради во Динамична IC, Полнач IC & Моќ осигурач за брзо полнење и над задолжен заштита.ќе работат и XM и Сириус специфични полначот од 5.2 V,.Компатибилен со : Stiletto 10 - (SL10-PK1), Stiletto 100 - (SL100-PK1), Stiletto 2 - (SL2-PK1), Спортските 3 - (SP3-TK1),.Xtenzi Автомобил Адаптер за Полнач за Сириус XM за Радио Уреди кој работи со многу СИРИУС и XM Satellite Радија.Ова НЕ е Енергија Поврзете го адаптерот и нема да работи со Енергија Поврзете Cradles.Па ве молиме проверете подолу за целосна компатибилност.Спецификација : Влез : 12 V-24 V DC Излез : 5 V, 2000m A Краток спој Заштита Боја : Црна Врска : прав агол Светлина во тежина и со тешки-должност кабел-жица.Се изгради во Динамична IC, Полнач IC & Моќ осигурач за брзо полнење и над задолжен за заштита на ви Овозможи да се користи и за полнење на уредот во ИСТО ВРЕМЕ додека возите!!Компатибилен со : Stiletto 10 - (SL10-PK1), Stiletto 100 - (SL100-PK1), Stiletto 2 - (SL2-PK1), Спортските 3 - (SP3-TK1), Спортските 4 - (SP4-TK1), Спортските 5 - (SP5-TK1), Starmate 3 - (ST3-TK1), Starmate 4 - (ST4-TK1), Starmate 5 - (ST5-TK1), Stratus SV3 - (SV3-TK1), Stratus 4 - (SV4-TK1), Stratus 5 - (SV5-TK1), In V - (SV2-TK1), In V2 - (SI2-TK1), s50 на унодц - (s50 на унодц-TK1), Поврзете Дома Тјунер (SC-H1), Диригент (SC-H1 W), Audio Vox Xpress, Audio Vox Xpress EZ, Audio Vox Xpress R, Audiovox Xpress RC, Audio Vox Xpress RCi, Delphi My Fi, Delphi Sky Fi3, Delphi Roady XT, Пионер Air Ware, Пионер Inno, Пионер XMP3 & Audiovox XMP3i, Samsung Хеликс, Samsung Nexus 25 & 50, Sportscaster, ТАО XM2 GO, XM оникс, (Ова не е направен од страна на Сириус или XM).

Основни својства

Input:
12V-24V DC
Output:
5V, 2000mA
Short circuit Protection :
Color:
Black
Connection:
Right angle
Light in weight and with heavy-duty cable-wire. :
Build in Dynamic IC, Charger IC & Power fuse for rapid charging and over charge protection :
Allow you to use and charge your device at THE SAME TIME while driving!! Compatible with:
Stiletto 10 - (SL10-PK1), :
Stiletto 100 - (SL100-PK1), :
Stiletto 2 - (SL2-PK1), :
Sportster 3 - (SP3-TK1), :
Sportster 4 - (SP4-TK1), :
Sportster 5 - (SP5-TK1), :
Starmate 3 - (ST3-TK1), :
Starmate 4 - (ST4-TK1), :
Starmate 5 - (ST5-TK1), :
Stratus SV3 - (SV3-TK1), :
Stratus 4 - (SV4-TK1), :
Stratus 5 - (SV5-TK1), :
InV - (SV2-TK1), :
InV2 - (SI2-TK1), :
S50 - (S50-TK1), :
Connect Home Tuner (SC-H1), :
Conductor (SC-H1W), :
AudioVox Xpress, :
AudioVox Xpress EZ, :
AudioVox XpressR, :
Audiovox XpressRC, :
AudioVox XpressRCi, :
Delphi MyFi, :
Delphi SkyFi3, :
Delphi Roady XT, :
Pioneer AirWare, :
Pioneer Inno, :
Pioneer XMP3 & Audiovox XMP3i, :
Samsung Helix, :
Samsung Nexus 25 & 50, :
Sportscaster, :
TAO XM2GO, :
XM onyX, :
(This is not made by Sirius or XM) :

Тие исто така купуваат со овој производ.