Dell 275w Напојување за Optiplex 740, 745, 755, GX520, GX620. Димензија 5100c, 5150c, 9200c sff Системи H220P-01, N220P-01, N275P-00, H275P-00, HP-L275GF3P, H275P-01
Свеж

Dell 275w Напојување за Optiplex 740, 745, 755, GX520, GX620. Димензија 5100c, 5150c, 9200c sff Системи H220P-01,

DEN 1680.00

Достапно е за нарачката

1x 24-Pin ATX Моќ Конектор(Конвертира мини-ATX). 1x 4-Pin ATX Моќ Конектор. 1x SATA HDD Моќ Конектор.Вистински DELL 235w Напојување Нови Замена ПСУ за Dell Мала Форма на Фактор Системи : Optiplex 740, 745, 755, GX520, GX620. Димензија 5100c, 5150c, 9200c.XPS 200, 210 Заменува следниве Dell Дел Броеви : MH300, RW739, YK840, KH620, YD358, R8038, N8368, XM554, K8964, YD080, TD570, N8373, FR619, PW124, RM117, WU142 H220 P-01, N220 P-01, N275 P-00, H275 P-00, HP-L275 GF3 P, H275 P-01, D275 P-00, L275 E-01, N275 P-01, H275 E-00, D275 P-00, H275 P-01, L275 E-01, HP-L2767 FPI РС, ДПС-275 CB-1А, HP-U2757 F331 РС, PS-5271-3 DF1-ЛЕ првично се направени за Optiplex 960, но исто така работи совршено во следните мала форма на фактор системи : Optiplex 740, 745, 755, GX520, GX620. Димензија 5100c, 5150c, 9200c.XPS 200, 210. Оваа НОВА PSU е многу повеќе тивка и користи помалку енергија да го стори истото задачи.Тоа го заменува сите 220w и 275w модели наведени погоре и е загарантирана да се изврши совршено.Конектори : * 1x 24-Pin ATX Моќ Конектор(Конвертира мини-ATX) * 1x 4-Pin ATX Моќ Конектор * 1x SATA HDD Моќ Конектор.

Основни својства

Тие исто така купуваат со овој производ.