Pendaflex 2157R Четири-Дел Pressboard Папки, Правни, 2/5 Табот, Црвена (Кутија од 10)
Свеж

Pendaflex 2157R Четири-Дел Pressboard Папки, Правни, 2/5 Табот, Црвена (Кутија од 10)

DEN 548.88

Достапно е за нарачката

Четири, шест и осум-дел pressboard класификација папки функција врежана 2" капацитет на сврзувачки елементи вградени во 25 pt.pressboard опфаќа, 17 pt.браун Kraft dividers со двонасочна 1" капацитет на сврзувачки елементи, боја-одговараше засилен rip доказ лента gussets и 2/5 намали врвот јазичиња во правото на центар позиција.Врежана 2" капацитет на сврзувачки елементи се вградени во 25 pt.pressboard опфаќа за издржливост. 17 pt.Kraft dividers функција двонасочна 1" капацитет на сврзувачки елементи.Боја-одговараше, засилен rip доказ лента gussets за проширување. 2/5 намали врвот јазичиња во правото на центар позиција.Четири, шест и осум-дел pressboard класификација папки функција.Врежана 2" капацитет на сврзувачки елементи се вградени во 25 pt.pressboard опфаќа за издржливост. 17 pt.Kraft dividers функција двонасочна 1" капацитет на сврзувачки елементи.Боја-одговараше, засилен rip доказ лента gussets за проширување. 2/5 намали врвот јазичиња во правото на центар позиција.Врежана 2" капацитет на сврзувачки елементи се вградени во 25 pt.pressboard опфаќа за издржливост. 17 pt.браун Kraft dividers функција двонасочна 1" капацитет на сврзувачки елементи.Боја-одговараше, засилен rip доказ лента gussets за проширување. 2/5 намали врвот јазичиња во правото на центар позиција.

Основни својства

Тие исто така купуваат со овој производ.