Вистински Thermador - Bosch 00189786 Ignitor - Electrode со пролетта и клип 9, 12, 15 К
Свеж

Вистински Thermador - Bosch 00189786 Ignitor - Electrode со пролетта и клип 9, 12, 15 К

DEN 558.72

Достапно е за нарачката

Дел Број 00189786 заменува 00414020, 189786, 414020 Модели тоа се однесува на : GG3001-BSHGG3002-BSHGG3601-BSHGG3602-BSHGGCV3001-BSHGGCV3002-BSHGGCV3601-BSHGGCV3602-BSHGSC30 CVWC-01-BSHGSC30 CVWC1-BSHGSC30 CVWH-BSHGSC30 WC-01-BSHGSC30 WC1-BSHGSC30 WH-BSHSGCV36-BSHSGCV3601-BSHSGCV36 G01-BSHSGCV36 G02-BSHSGT3001-BSHSGT3002-BSHSGT36-BSHSGT3601-BSHSGT36 G01-BSHSGT36 G02-BSH.

Основни својства

Тие исто така купуваат со овој производ.