Rexka 20pcs Фендер Лагер Под-Тело Shield У Ореви Брзина Клипови C-Клип Ореви за Ауди 8K0-805-922A BMW 07146981767 E46 E60 E61 E63 E64 E65 E66 E67 X3 X4 Х5 X6 Z4 Мини
Свеж

Rexka 20pcs Фендер Лагер Под-Тело Shield У Ореви Брзина Клипови C-Клип Ореви за Ауди 8K0-805-922A BMW 07146981767

DEN 215.76

Достапно е за нарачката

Други Имиња(BMW) : Shield C-Клип, Заградата Retainer, Поздравниот Shield U-Орев, Топлина Shield U-Орев, Под-Тело Shield Retainer Клип, Пониски Deflector U-Орев, Фендер Лагер U-Орев, C-Клип Орев 889520, Под-Тело Shield Retainer Орев.Други Имиња(AUDI) : Одбивни U-Орев, Пред Deflector U-Орев, Заден Deflector U-Орев, Пред Shield U-Орев, Поздравниот Shield U-Орев, Браник Покрие Орев, Лагер Продолжување Орев, Надворешната Поддршка U-Орев, Радијатор Поддршка U-Орев, Под закрила U-Орев, Спојлер U-Орев, Лагер Продолжување U-Орев, Заден Shield Retainer Орев, Долната Плоча U-Орев, Рака Retainer, од Страна на Shield U-Орев, Браник Покрие U-Орев, Радијатор Поддршка Клип, Deflector Shield U-Орев, Звук Апсорбер Орев, Заден Shield U-Орев, Брзина Орев.Го заменува Ауди 8 K0-805-922 A : Audi A4, A5, A6, A7, A8, П5, S4, S5, S6 & S8 2012 - 2008 година. Го заменува BMW 07146981767 E46 E63 E64 E65 E66 E70 E71 F01 F02 Z4 Мини.Цинк Орев, Центарот На Дупка за Да Edge : 13mm Панел Опсег : 2.2 mm - 5.5 мм Ширина : 19.3 мм Должина : 23.5 mm.Долниот Пропадна Плоча Покрие & Радијатор Поддршка на "U" Тип Орев Центарот На Дупка за Да Edge : 13mm Панел Опсег : 2.2 mm - 5.5 мм Ширина : 19.3 мм Должина : 23.5 mm Цинк Заменува Ауди 8 K0-805-922 A : Audi A4, A5, A6, A7, A8, П5, S4, S5, S6 & S8 2012 - 2008 Заменува BMW 07146981767 : 323 Ci 2000-2000 323i 1999-2000 325 Ci 2001-2006 325i 325xi 2001-2005 328 Ci 2000-2000 328i 1999-2000 330 Ci 2001-2006 330i 330xi 2001-2005 525i 2004-2006 525xi 2006-2007 530i од 2004 до 2007 година 530xi 2006-2007 535i GT 2011-2011 535i x Drive 2009-2010 535xi 2008-2008 545i 2004-2005 550i 2006-2010 550i GT 2011-2011 645 Ci 2004-2005 650i 2006-2010 740 Li 740i 2011-2011 745 Li 745i 2002-2005 750 Li 750i 2006-2011 750 Li x Drive 750i x Drive 2010-2011 760 Li 2003-2008 760 Li 2010-2011 760i 2004-2006 Alpina B7 2007-2008 Alpina B7 B7 L 2011-2012 Alpina B7 x Drive B7 L x Drive 2011-2012 М3 2001-2006 M5 M6 2006-2010 X3 2011-2011 Х5 2007-2011 20 По Пакет.

Основни својства

Тие исто така купуваат со овој производ.