ПРЕТХОДНИЦА АЛТА ПРО 2+ 264AT 4-Дел Алуминиум Tripod, 15 кг Капацитет, 59 Максимална Висина, Сива Алта PH-32 Течност 3-Начин Алуминиумска Тепсија Глава,
Свеж

ПРЕТХОДНИЦА АЛТА ПРО 2+ 264AT 4-Дел Алуминиум Tripod, 15 кг Капацитет, 59 Максимална Висина, Сива Алта PH-32

DEN 6718.80

Достапно е за нарачката

Претходница АЛТА ПРО 2+ 264 AT 4-Дел Алуминиум Tripod - Торба со Рамо, Рака - Претходница 10 годишна Гаранција (2 Год + 8 Година, со Регистрација) - Претходница Алта PH-32 Течност 3-Начин Алуминиумска Тепсија Глава,.Материјал : Алуминиум.Тежина : 1.90 kg (4.19 lbs).Капацитет : 7kg (15.43 lbs).Минимална Продолжен Висина : 47" (1193.80 mm).

Основни својства

Тие исто така купуваат со овој производ.