STREN-FLEX 20 ft Триаголник и Ѓердан - Тип 1 Веб Прашка, Најлон, Број на Plies: 1, 6 во W
Свеж

STREN-FLEX 20 ft Триаголник и Ѓердан - Тип 1 Веб Прашка, Најлон, Број на Plies: 1, 6 во W

DEN 585.60

Достапно е за нарачката

name" : "Точка - Web Slings : Веб Прашка.Прашка Тип : Триаголник и Ѓердан Тип - 1. Вертикална Hitch Капацитет : 9,600 lb.Прашка Должина : 20 ft.Прашка Ширина : 6 во.Спецификација : name" : "Точка - Web Slings : Веб Sling Sling Тип : Триаголник и Ѓердан - Тип 1 Vertical Hitch Капацитет : 9,600 lb Sling Должина : 20 ft Sling Ширина : 6 in Number на Plies : 1 Sling Материјал : Nylon Choker Hitch Капацитет : 7,600 lb Basket Hitch Капацитет : 19,200 lb Wear Отпорни на Корица : None Eye Должина : 16 in Color : Yellow Temp.Опсег : -40 Степени да 194 Степени FYarn Слој : неопасен Acrylic Resists : Алкохоли, Етри, Силна Alkalies Standards : OSHA 29 CFR 1910.184 и ASME B30.9 Standard Includes : Постојан Ознаката за Идентификација, Црвена Core Предиво Носат Indicator Sling Хардвер Материјал : Steel Sling Капацитет Од 30 Степени : 9,600 lb Sling Капацитет за 45 Степени : 13,600 lb Sling Капацитет Од 60 Степени : 16,600 lb Number на Прашка Нозе : 1".

Основни својства

Тие исто така купуваат со овој производ.