STREN-FLEX 9 ft. Станот Очи и Eye - Тип 3 Web Прашка, Најлон, Број на Plies: 3, 8 W
Свеж

STREN-FLEX 9 ft. Станот Очи и Eye - Тип 3 Web Прашка, Најлон, Број на Plies: 3, 8 W

DEN 1420.80

Достапно е за нарачката

name" : "Точка - Web Slings : Веб Прашка.Прашка Тип : Рамни Очи и Eye - Тип 3. Вертикална Hitch Капацитет : 31,300 lb.Прашка Должина : 9 ft.Прашка Ширина : 8".Спецификација : name" : "Точка - Web Slings : Веб Sling Sling Тип : Рамни Очи и Eye - Тип 3 Vertical Hitch Капацитет : 31,300 lb.Прашка Должина : 9 ft.Прашка Ширина : 8"Број на Plies : 3 Sling Материјал : Nylon Choker Hitch Капацитет : 25,600 lb.Кошница Hitch Капацитет : 62,700 lb.Носат Отпорни На Корица : None Eye Должина : 24"Боја : Yellow Temp.Опсег : -40 Степени да 194 Степени FYarn Слој : неопасен Acrylic Resists : Алкохоли, Етри, Силна Alkalies Standards : OSHA 29 CFR 1910.184 и ASME B30.9 Standard Includes : Црвена Core Предиво Носат Индикатор, Постојан Идентификација Tag Sling Капацитет Од 30 Степени : 34,000 lb.Прашка Капацитет за 45 Степени : 48,000 lb.Прашка Капацитет Од 60 Степени : 58,900 lb.Број на Прашка Нозе : 1".

Основни својства

Тие исто така купуваат со овој производ.