Fette Филтер - Овлажнител Wicking Филтер Компатибилен со Холмс HWF65, HWF65PDQ-U - Филтер В. (Пакување од 2)
Свеж

Fette Филтер - Овлажнител Wicking Филтер Компатибилен со Холмс HWF65, HWF65PDQ-U - Филтер В. (Пакување од 2)

DEN 407.76

Достапно е за нарачката

2-Pack - Овлажнител Wicking Филтер Компатибилен со Холмс HWF65, HWF65 PDQ-U - Филтер C. Филтер C. Содржи 2 Овлажнител Wicking Филтри.Компатибилен со Холмс Модели : HM1888, HM1889, HM2059, HM3000, HM3800, HM3850, HM4000, HM1855, HM1865, HM1850, HM1851, HM1845, HM1840, HM1895, HM2060 W.Компатибилен со Sunbeam Модели : SCM1866, SCM1895, SCM1896. Спореди Дел # HWF65, HWF65 CS, HWF65 T. 2-Pack - Овлажнител Wicking Филтер Компатибилен со Холмс HWF65, HWF65 PDQ-U - Филтер C. Филтер C. Содржи 2 Овлажнител Wicking Филтри.Компатибилен со Холмс Модели : HM1888, HM1889, HM2059, HM3000, HM3800, HM3850, HM4000, HM1855, HM1865, HM1850, HM1851, HM1845, HM1840, HM1895, HM2060 W.Компатибилен со Sunbeam Модели : SCM1866, SCM1895, SCM1896.Спореди Дел # HWF65, HWF65 CS, HWF65 T.Го заменува Bionaire Модел # BWF65.Ова не е Холмс, Sunbeam или Bionaire ОЕМ производ.На Холмс, Sunbeam и Bionaire бренд имиња и логоа се регистрирани заштитни марки на нивните соодветни сопственици.Секоја употреба на Холмс Sunbeam и Bionaire бренд имиња или модел ознаки за овој производ се направени исклучиво за цели на демонстрирање на компатибилност.

Основни својства

Тие исто така купуваат со овој производ.